Hide this

header-hydro-pop

Rosebud Magazine Issue 24: Hydroponic Growing Quiz Questions And Answers

  • Written by  Joshua Glazer
  • Video
Take our quiz and test what you learned from issue #24 of Rosebud Magazine. Take our quiz and test what you learned from issue #24 of Rosebud Magazine.

 

Think you’ve learned all you can about hydroponic growing from this issue of Rosebud Magazine? Take this quick quiz to find out what you’ve learned (and what you might have missed).

1. This color of light will keep clone growth tight, conserving space:
a) red
b) blue
c) green

2. A hot nutrient irrigation will help “shock” your plants into ripening.
a) true
b) false

3. Which of these should you not provide for your harvest crew?
a) music
b) munchies
c) television

4. The abbreviation pH stands for:
a) positive hydrogen
b) potential hydrogen
c) partially hydrated
d) poor harvest

5. Always store your pH probes in _________ solution.
a) acidic
b) alkaline

6. How many drones are estimated to be flying over the U.S. by the year 2020? 
a) 300
b) 3,000
c) 30,000
d) 300,000

7. Which justice of the Supreme Court once worked for biotech giant Monsanto?
a) John Roberts
b) Clarence Thomas
c) Anthony Kennedy
d) Sonia Sotomayor

8. Wrapping vents and ductwork in heat shields can reduce grow room temperatures by up to:
a) 5°F
b) 10°F
c) 15°F

9. One acre of spirulina production can yield 40 times more protein than one acre of soy, and _______ times more protein than using that acre to raise cattle. 
a) 50
b) 100
c) 150
d) 200

10. Which of our “green hotties” has a forest named after her?
a) Malin Akerman
b) Gisele Bündchen
c) Cameron Diaz
d) Hayden Panettiere
e) Selena Gomez

 

Answers:
1. b
2. b
3. c
4. b
5. a
6. c
7. b
8. a
9. d
10. b

© Copyright RosebudMag.com, 2012



To create link towards this article on your website,
copy and paste the text below in your page.




Preview :


Powered by Rosebudmag © 2021
Follow Rosebud Magazine on Twitter Check out the Rosebud Magazine Facebook
Share this article with your friends, family and co-workers
Here’s an apocalyptic emergency quiz show broadcast from the BBC.
Last modified on Friday, 02 November 2012 17:39

Want To Grow Bigger?

 

Twitter-Button

Follow growers on Twitter

 

FacebookButtonJoin grower discussions on Facebook

 

email-icon-1Ask our expert growers questions at: experts@rosebudmag.com

Growers Underground
QuickCure
© Rosebud Magazine, 2010 - 2018 | All rights reserved.

Login or Register

LOG IN