Hide this

header-hydro-pop

RoseBud Issue 28 Quiz

What did you learn from issue 28 of Rosebud Magazine? What did you learn from issue 28 of Rosebud Magazine?

 

Think you’ve learned all you can about hydroponic growing from this issue of Rosebud? Take this quick quiz to find out what you’ve learned (and what you might have missed).

1) Sunscreen blocks which type of UV rays? 

a) UVA
b) UVB
c) Both
d) Neither

 

2) Which of the following is not used in organic pest-control products?

a) Alliinase
b) Spinosad
c) Azadirachtin
d) Maltodextrin

 

3) Which of these critters should you welcome into your garden?

a) Ladybugs
b) Aphids
c) Caterpillars
d) Cats

 

4) Plants use pheromones to do which of the following?

a) Produce tannin
b) Mimic insect alarms
c) Lure prey
d) All of the above

 

5) 12,000 BTUs of A/C cooling will cool what wattage of vented grow lights?

a) 1,500 watts
b) 3,000 watts
c) 6,000 watts
d) 30,000 watts

 

6) The dew point is determined by:

a) Relative humidity and temperature
b) pH and temperature
c) EC and ppm
d) BTU and wattage

 

7) Single enzyme products can perform:

a) One function
b) Multiple functions
c) No functions at all

 

8) Which vitamin has been proven to help prevent stress in crops during high heat?

a) Vitamin A
b) Calcium
c) Zinc
d) Vitamin B

 

9) Which of the following plant nutrient products does not contain plant growth regulators?

a) Bush Load
b) HammerHead
c) Top Load
d) Flower Dragon

 

10) Which substance is not considered a plant beneficial?

a) Carbohydrates
b) Bacteria
c) Bacillus
d) Protein

ANSWERS:

1. c
2. d
3. a
4. d
5. b
6. a
7. a
8. d
9. b
10. d

© Copyright RosebudMag.com, 2013



To create link towards this article on your website,
copy and paste the text below in your page.




Preview :


Powered by Rosebudmag © 2018
Follow Rosebud Magazine on Twitter Check out the Rosebud Magazine Facebook
Share this article with your friends, family and co-workers
Playing the Rosebud Magazine quiz around your home is something like this.
Last modified on Thursday, 18 July 2013 18:55

Want To Grow Bigger?

 

Twitter-Button

Follow growers on Twitter

 

FacebookButtonJoin grower discussions on Facebook

 

email-icon-1Ask our expert growers questions at: experts@rosebudmag.com

Growers Underground
QuickCure
© Rosebud Magazine, 2010 - 2018 | All rights reserved.

Login or Register

LOG IN